Het Lionsbos, waar al 113 bomen staan, is een goed bereikbare openbare plek bij zwembad De Windas en een plaats waar iedereen zo veel zij willen naar toe kan gaan. Iets wat regelmatig al gebeurd. Regelmatig bezoeken, degene die een boom hebben geadopteerd, 'hun' boom, spreken er met familie en vrienden bij af, laten er hun hond uit of leggen er bloemen bij.
Het Lionsbos is in trek bij zowel particulieren en bedrijven die iemand of een gebeurtenis willen vieren, eren of gedenken, zoals bijvoorbeeld een jubileum, een overlijden, geboorte of zomaar. Degene die in totaal al 113 bomen hebben geadopteerd willen daarmee in ieder geval de band met Lansingerland bezegelen. Het Lionsbos is een prachtige manier om op een duurzame manier een gelegenheid vast te leggen en iets concreets na te laten.

Goed bereikbaar bij zwembad De Windas in het Annie MG Schmidtpark groeit het Lionsbos Lansingerland. Inwoners en bedrijven van Lansingerland of anderen, die betrokken zijn met de gemeente, hebben een boom gepland. Een boom om te vieren, te eren of te gedenken. Lionsclub Berkel en Rodenrijs wil met de aanleg van het Lionsbos iets blijvends nalaten voor en door de inwoners van Lansingerland. Inmiddels zijn de eerste 113 bomen gepland.
Kijk even naar de beelden van de boomplantdag van 9 November jl. op ons YouTube kanaal.

Lionsclub Berkel en Rodenrijs verzorgt de aanschaf van de bomen, het planten, de materialen en staat het eerste jaar garant voor de bomen. De gemeente Lansingerland verzorgt het onderhoud van het Lionsbos en staat garant voor het onderhoud de komende 30 jaar. Het bos en de bomen komen in eigendom van de gemeente.
Het Lionsbos ligt naast zwembad de Windas en is zowel te voet, per fiets, auto en openbaar vervoer goed bereikbaar. Het bos is openbaar en vrij toegankelijk, zodat iedereen zijn of haar boom altijd kan bezoeken.