5e Lionsclub Berkel en Rodenrijs Kerstpakkettenactie wederom een succes

Berkel en Rodenrijs, woensdag 18 december 2019 - De inzamelingsactie van kerstpakketten van Lionsclub Berkel en Rodenrijs voor arme gezinnen uit onze gemeente afgelopen vrijdag en zaterdag is ook dit jaar wederom succesvol verlopen. Niet minder dan 70 arme gezinnen uit Lansingerland worden rond de feestdagen verrast met een kerstpakket. Daarnaast bezorgen wij dit jaar voor het eerst ook 11 kratten met levensmiddelen aan de Voedselbank Lansingerland. Voorzitter Harry Overtoom van Lionsclub Berkel en Rodenrijs: “De leden van Lionsclub Berkel en Rodenrijs willen Albert Heijn Berkel Westerwater hartelijk bedanken. Maar uiteraard mogen wij ook niet alle gulle donateurs vergeten. Het verbaasd mij iedere keer weer hoe gul er gegeven wordt door de inwoners. Bezoekers die soms meer boodschappen afgeven aan ons voor het goede doel als dat zij zelf meenemen.”

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 december jl. stond het winkelcentrum van Berkel voor de vijfde keer in het teken van de samenwerking tussen de lokale Lionsclub en Albert Heijn Westerwater. Enthousiaste Lions vroegen voor in de winkel aandacht voor de actie, waar veel winkelbezoekers met plezier aan meewerkten. Vele winkelende  inwoners gaven enthousiast gehoor aan de actie om een boodschap extra te doen voor gezinnen die omhoog zitten. Deze week zijn uit alle donaties pakketten samengesteld en worden deze - in overleg met sociaal maatschappelijke instellingen uit Lansingerland - afgeleverd door Lions.

Overtoom: “Lionsclub Berkel en Rodenrijs heeft ook de ondersteuning van Albert Heijn Westerwater zeer gewaardeerd: diverse tafels waren ingericht voor deze actie met voorbeelden van houdbare producten, emballage en magazijnruimte werd ter beschikking gesteld en ook de medewerkers waren enthousiast. We gaan graag samen volgend jaar opnieuw aan de slag!”