22/10/2018
Chris Persoon, voorzitter 2018-2019 van de Lionsclub Berkel en Rodenrijs: "Lionsclub Berkel en Rodenrijs organiseert de Badeendjesrace al voor het 9e jaar. Telkens is de opbrengst bestemd voor lokale goede doelen. Dit jaar was de opbrengst voor Speeltuinvereniging De Kievit (vanwege het 65-jarig bestaan) en voor Scouting Olave St. Claire Berkel vanwege hun 70-jarig bestaan en de verhuizing naar een nieuwe locatie. We zijn er trots op dat we samen met deze goede doelen weer een mooie opbrengsthebben gerealiseerd."

Bedrijfswinnaars
Afgelopen week hebben we de bedrijfswinnaars van de Lionsclub Berkel en Rodenrijs Badeendjesrace in het zonnetje gezet. Van Dullink Makelaars (1e prijs), Zoet! IJs & Chocolade (2e prijs) en De Schepper Optiek (3e prijs): bedankt voor jullie steun en van harte proficiat!
Winaars bedrijfseenden

Individuele winnaars
Afgelopen vrijdag- en zaterdagmiddag hebben diverse gelukkigen een mooie prijs gekregen, omdat ze een winnend lot kochten van de Lionsclub Berkel en Rodenrijs Badeendjesrace! Weinand Star nam de eerste prijs in ontvangst. Hij won een reischeque van € 500, gesponsord door #VakantieXpert #Estee! Gesponsord door #Expert Berkel en Rodenrijs konden de heer Kroesbergen (3e prijs), Helene Hoegee (4e prijs) en Erik Smol en partner Astrid (2e prijs) ook hun geluk niet op! Van harte proficiat. Alle overige prijswinnaars staan weliswaar niet op de foto, maar zullen ook individueel bericht ontvangen.
Eerste prijs

Tweede, derde en vierde prijs
Graag tot volgend jaar bij de Lionsclub Berkel en Rodenrijs Badeendjesrace!