30/10/2019

Op 5 oktober organiseerde Lionsclub Berkel en Rodenrijs in samenwerking met Scouting Olave St. Clair de jaarlijkse badeendemrace rondom de Berkelse Plas. De winnaars van de race ontvingen vorige week hun prijs.

Winnaar van de race was het eendje van een trotse Angelique Groen en Rob Kouwenberg. Zij ontvingen een reischeque, gesponsord door VakantieXperts Estee. Nadat de kleine eenden hun race hadden voltooid, was het de beurt aan de grote bedrijfseenden om te strijden om de bekers. Na een spannende race kwamen als eerste drie de eenden van 4 You Lingerie (Angelique de Jonge), Pannenkoe (Joost Suijten) en DoubleS/Kiekiek (Chantal Schraver en Manon Scholman) aan.
De organisatoren bedanken de bedrijven die de dag financieel mogelijk hebben gemaakt, zowel de sponsoren als de deelnemers aan de bedrijfseendenrace.
Zodra de totale opbrengst bekend is, zal de cheque – naar verwachting in november – aan Scouting Olave St. Clair kunnen worden overhandigd. Voor een impressie van de badeendenrace kunt u terecht op de sites van Lions Berkel en Rodenrijs en Scouting Berkel en Rodenrijs: Lions.nl/berkelrodenrijs en scoutingberkel.com.