Als Lions organiseren wij ook ieder jaar een aantal activiteiten waarbij wij geld voor goede doelen bijeen brengen. Sinds de oprichting is dat de jaarlijkse perkplantenmarkt eind april, begin mei in het centrum van Berkel en Rodenrijs. Hier kunt u zien hoe een en ander in zijn werk gaat.

De verkoop van perkplanten door de Lionsclub Berkel en Rodenrijs is inmiddels beroemd. Dit kunnen wij uiteraard niet zonder de hulp van ons voormalig lid Leo Ammerlaan en zijn bedrijf: Plantenkwekerij Leo Ammerlaan. Op vrijdag 22 december 2017 vereerde DG Dick Diekhuis Leo Ammerlaan met een Melvin Jones Fellowship voor zijn inspanning bij onder andere de jaarlijkse Perkplantenmarkt. Een impressie van de uitreiking is hier te vinden.