20/12/2018

Drie dagen lang werd er volop gedoneerd: de Lionsclub Berkel en Rodenrijs Kerstpakkettenactie was dit jaar een ongekend succes! Het was alweer de vierde inzamelingsactie van houdbare levensmiddelen door Lionsclub Berkel en Rodenrijs voor gezinnen in Lansingerland die anders geen fijne Kerst zouden kunnen beleven. Voorzitter Chris Persoon van Lionsclub Berkel en Rodenrijs: “De leden van Lionsclub Berkel en Rodenrijs zijn overdonderd door de gulle gaven van de winkelende inwoners. Hartelijk bedankt hiervoor! Nog nooit hadden we zo'n grote opbrengst.”

Sinds vrijdagmiddag 7 december stond het winkelcentrum van Berkel in het teken van de samenwerking tussen de Lionsclub en lokale supermarkten. Enthousiaste Lions vroegen dit keer in de Albert Heijn Berkel Centrum aandacht voor de actie. Veel winkelbezoekers werkten hier met plezier aan mee, door een boodschap extra te doen voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben. Persoon: “Vandaag halen we de opbrengst op en gaan we de kerstpakketten samenstellen. Vervolgens stelt de Lionsclub uit alle donaties pakketten samen en levert deze af in overleg met sociaal-maatschappelijke instellingen uit Lansingerland.”

Persoon: “Lionsclub Berkel en Rodenrijs heeft ook de ondersteuning van Albert Heijn Berkel Centrum zeer gewaardeerd: een kopstelling was ingericht voor deze actie met voorbeelden van houdbare producten en ook de medewerkers waren enthousiast. We gaan graag volgend jaar opnieuw aan de slag!”