03/12/2018

Aanstaande vrijdagochtend 9.00 uur begint de vierde Lionsclub Berkel en Rodenrijs Kerstpakkettenactie. Dit keer vindt de inzameling plaats in samenwerking met Albert Heijn, op vrijdag 7 december, zaterdag 8 december en zondag 9 december. Chris Persoon, voorzitter Lionsclub Berkel en Rodenrijs: "We hopen dat de Kerstpakkettenactie dit jaar weer veel inwoners een mooie Kerst bezorgt, die dit anders niet zouden kunnen beleven. Ook zijn we blij dat de Albert Heijn Westerwater ons weer ondersteunt als gastheer."

Het winkelend publiek van de Albert Heijn aan het Westerwater in Berkel en Rodenrijs is uitgenodigd een extra houdbaar levensmiddel te kopen en na het afrekenen te doneren in de Lionsclub boodschappenkar bij de uitgang. Alle producten gaan naar inwoners als extraatje voor de kerstdagen in de vorm van een samengesteld kerstpakket. Deze bewoners worden door lokale instellingen met zorg geselecteerd.