31/12/2017

In deze tijd van het jaar, waarin iedereen wat extra’s in huis haalt voor de feestdagen, zijn het moeilijke tijden voor de Voedselbank. Zij verspreiden onder geselecteerde gezinnen, huishoudens en alleenstaanden wekelijks pakketten met voedselproducten, die merendeels door producenten en distributeurs van levensmiddelen beschikbaar zijn gesteld. Lionsclub Berkel en Rodenrijs schiet te hulp met het inzamelen van Douwe Egberts Waardepunten. DE-waardepunten, die door gulle gevers worden ingeleverd bij de supermarkt, worden verzilverd voor pakken koffie. Deze worden gedoneerd aan de Voedselbank. Douwe Egberts steunt deze actie en heeft toegezegd alle donaties te verhogen. Geef gespaarde punten nog meer waarde en stel deze ter beschikking aan de Voedselbank!
Bij voorkeur geteld kunnen de punten vanaf heden ingeleverd worden op de volgende adressen: Jumbo Westpolder, Westpolderstraat 86 en Albert Heijn Westerwater, Westerwater 2, beide te Berkel en Rodenrijs.